WysĹ‚any: 11 SierpieĹ„ 2013, 00:24 (...)słowo o ziarnie gorczycy wpadło w glebę historii...
Ten kto stoi po stronie prawdy stoi po stronie Chrystusa..
Kto nie miał okazji posłuchać wspaniałej jak zawsze homilii o. Aleksandra Jacyniaka SJ wygłoszonej w Katedrze ¶w. Jana w Warszawie, 10 sierpnia 2013 r. - 40 miesięcy po katastrofie smoleńskiej, to zapraszam:
http://www.youtube.com/watch?v=ZJBIJWrQXQI[/i]
Niestety zakon Jezuitów ma też swojego Lemańskiego, niejakiego ojca Krzysztofa M±dela. Na szczę¶cie zakon zadziałał szybciej. Piszę to w tym temacie bo ojciec M±del domagał się uciszenia ojca Jacyniaka za powyższe kazanie.
http://www.fronda.pl/a/te...nych,30151.html
Nie, drogi Panie, to nie wymaga żadnego samozaparcia, bo przciwnik jest słaby, wystraszony, zakłamany i dobrze wie, że działa w złej sprawie, Ko¶ciołwoi szkodzi, więc ja teraz będę pisał do szuflady i czekał z założonymi rękami, aż się ten przeciwnik sam wykończy. Nie jest nim prowincjał, żeby było jasne, bo to człowiek chwiejny, niesamodzielny, tylko jego pochlebcy, zausznicy, w tym kolega Dariusz Kowalczyk, który przed laty za czyj¶ jednozdaniowy, ale trafny komentarz podpisany moim nazwiskiem (choć nie mój) na forum Wyborczej powiadomił prowincjała i chciał mnie karać. Głupi ten Kowalczyk jak but, nie rozumie tekstów, które komentuje, łapie tylko najprostsze zdania, ma za to ubeck± manierę, żeby zamiast argumentów latać do przełożonych, czyli stosować siłę, a jednocze¶nie kpi z wszystkich w swoich felietonach, wyzywaj±c ich od użytecznych idiotów, zamiast się zaj±ć nauk± na Gregorianie, która w rankingach leci na łeb na szyję, bo tam co drugi to felietonista, nie naukowiec. Kowalczyka wyprowadził na ludzi m.in. Koprowski, który do dziasiaj nie przeprosił ludzi na których donosił esbekom, choćby Cywińskiego, więc się kolega Kowalczy do niego upodabnia i robi za wzorec ¶więto¶ci. Dużo piany bić, siebie chwalić, a jak kto¶ skrytykuje, to skopać i zamkn±ć. Brawo.
Nie moĹĽesz pisać nowych tematĂłw Nie moĹĽesz odpowiadać w tematach Nie moĹĽesz zmieniać swoich postĂłw Nie moĹĽesz usuwać swoich postĂłw Nie moĹĽesz gĹ‚osować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Nie możesz ¶ci±gać zał±czników na tym forum