Dopelnieniem tego o czym tu mowa bedzie Msza sw i jak zwykle, bo zawsze blogoslawie na niej zwyczajem Kosciola Wschodniego podczas Komunii sw. Szczegolnie adresuje je do moich przyjaciol i wszystkich ktorzy o to blogoslawienstwo prosili, zwracali sie do mnie o modlitwe, ja im j± obiecalem, chcialbym aby do nich dotarlo to blogoslawienstwo.
Ja szczegolnie dziekuje, bo to dzien moich urodzin. Zycie mam jakie mam, ale z wdziecznoscia Bogu za nie dziekuje. Niech swoim zyciem wielbie Ciebie Boze.
Nieco spó¼nione, ale prosto z serca ¿yczenia urodzinowe dla Ciebie Droga Danusiu b³ogos³awieñstwa Bo¿ego we wszystkich sferach ¿ycia, wiele mi³o¶ci, pokoju, bezpieczeñstwa, samych powodów do rado¶ci i ¿adnych zmartwieñ.Niech Duch ¶wiêty zawsze Ciê prowadzi.Szczê¶æ Bo¿e
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum